Ce faceţi

în caz de accident?
Sunați-ne imediat!

+373 (22) 26 44 44

route

Asigurarea răspunderii civile a proprietarilor aeropoartelor și serviciilor aeriene se efectuază pentru cazul în care Asigurantul poartă răspundere pentru recompensarea daunelor  cauzate vieții, sănatații și proprietătii persoanei fizice sau juridice, ca urmare a aplicării de către Asigurant a operațiunilor aeroportuare, specificată în contractul de asigurare.

 

Condițiile de asigurare:

La momentul cazului de asigurare Asigurantul primeste despăgubirea de asigurare în termen de 14 zile de la data semnării contractului de către asigurant.

 

Suma de asigurare:

Suma de asigurare se stabilește prin intermediul acordului între părți, și se consideră valoare limitată a despăgubirilor de asigurare pentru fiecare caz de asigurare, sau pentru o serie de cazuri în rezultatul unui singur accident, îndiferent de numărul de creanțe sau reclamații raportate.

 

Contractul de asigurare poate prevedea stabilirea unor sume de asigurare separate pentru:

  • Daune asupra vieții și sănătății a unei persoane.
  • Daune asupra vieții și sănătății mai multor persoane
  • Pagube materiale produse bunurilor unui număr nelinitat de persoane

 

Suma fixată în contractul de asigurare poate fi:

Agregată, ce înseamnă – că suma tuturor plăților prevăzute în contractual de asigurare nu poate depăși suma fixată din contract.

Pentru fiecare caz de asigurare sau pentru o serie de cazuri urmate dintr-un singur accident pentru fiecare tip de daune.

 

Premia de asigurare:

Premia de asigurare depinde de condițiile alese de Asigurant, totalul obligațiunilor Asigurantului, durata contractului de asigurare și a altor factori a riscului de asigurare.

Premia de asigurare se achită forfetar sau în rate.