Top 6 cele mai ciudate asigurări din lume

Wednesday, 8 March 2017. Новости

6. Asigurarea unor părţi ale corpului

Asigurarea părților corpului nu mai este un fenomen nou. Această practică a început încă din secolul 20 și este răspândită cel mai des în cercurile oamenilor bogați. Probabil cu toții am auzit despre asigurarea posteriorului Jenifer Lopez.

5. Asigurarea animalelor de companie

Sunt anumite persoane care au găsit interesantă oportunitate de a-şi asigura animalele de companie și nu tocmai este vorba despre câini şi pisici ci şi despre broaşte, peşti, dihori, hamsteri şi orice alte vietăţi care trăiesc între pereţii apartamentelor.

4. Asigurare împotriva meteoriţilor

Dacă un meteorit ar lovi planeta noastră, parțial, celor rămași în viață le-ar prinde bine o sumă de despăgubire, dacă ar mai avea cine să le o achite în urma unui asemenea caz apocaliptic.

3. Asigurarea împotriva răpirii de către extratereștri

Acest tip de asigurare a fost vândută de către agenția Saint Lawrence, care oferea cotații și aplicații online. Pentru asemenea situații trebuie să aveți simțul umorului dezvoltat.

2. Poliţa de asigurare împotriva atacurilor poltergeist

În cazul unor atacuri ale fantomelor, banii primiți din asigurare vor prinde bine pentru a-i achita bisericii pentru exorcizare.

1. Poliţa de asigurare pentru Mesia

Această poliță de asigurare presupune probabilitatea de a da naștere unui al doilea Mesia printr-o „conceptie imaculată”

Există mai multe călugărițe care deja s-au asigurat de un asemenea caz, acestea afirmând că vor să fie capabile să îl întreţină pe micuţ şi să îi ofere o viaţă lipsită de griji.