Acord Grup S.A. - спонсор Enduro 2015 / Оригинал фото: https://goo.gl/aApFmX

„Acord Grup” S.A. – sponsorul campionatului naţional al Moldovei de motocross – Enduro

Thursday, 20 August 2015. Новости

“Acord Grup” S.A. – sponsorul campionatului naţional al Moldovei de motocross – Enduro.

În zilele de sărbători, începând din 28 până în 30 august, în satul Oricova (raionul Călăraşi) se va desfăşura Campionatul Moldovei de motocross- Enduro 2015. Compania “Acord Grup” S.A. este sponsorul campionatului, astfel contribuind la dezvoltarea sportului în Republica Moldova.

La campionat îşi pot încerca puterile piloţi/sportivi de diferite vârste și clase repartizaţi în patru categorii diferite :

  • Categoria “Junior” — de la 16 până la 23 ani;
  • Categoria “Bărbați” — de la 18 ani, clasa: E1, E2, E3;
  • Categoria “Amatori” şi categoria “ATV-uri” — de la 18 ani;
  • Categoria “Veterani” — de la 40 ani;

Toţi participanţii la campionat vor fi asiguraţi de compania “Acord Grup” S.A., astfel concurenţii se vor putea concentra la curse şi la propriul câştig.

În atenţia vizitatorilor evenimentului, amintim că ceremonia deschiderii va avea loc în data de 28 august la ora 18:30 şi va dura 30 minute. Competiţiile propriu-zise vor începe în ziua următoarea campionatului – 29 august la ora 09:00. Ceremonia de încheiere a campionatului, precum şi înmânarea premiilor câştigătorilor este planificată pentru data de 30 august la ora 16:30.

Pe durata întregului campionat, personalul companiei “Acord Grup” S.A., fiind mari amatori ai acestui gen de sport, vor fi prezenţi direct pe pistă şi vor susţine participanţii la competiţii.

Vă invităm să vă alăturaţi la acest eveniment şi să petrecem împreună această frumoasă şi călduroasă zi de vară în bună dispoziţie.

Organizatorii campionatului CRTS “Tehnosport” promit un spectacol incitant și o experiență de neuitat.

Pentru informaţii suplimentare, adresaţi-vă la numarul de contact:

+373 69 188 857 (Alexandru)