Ce faceţi

în caz de accident?
Sunați-ne imediat!

+373 (22) 26 44 44

Asigurarea riscurilor în montare și construcții se efectuiază pentru cazurile în care:

  • Are loc distrugerea totală sau deteriorarea a obiectului de construcție în urma încendiului, exploziei, fulgerului, scurt-circuitului, greșelilor în efectuarea lucrărilor de montare și construcție, defecte în obiectele asigurate, decalajul lanțurilor și frînghiilor, căderea detaliilor și a altor obiecte, dezastrele naturale, acte ilicite ale terților etc.
  • Are loc expunerea pretențiilor terților, despre rambursarea despăgubirilor, pentru pagubele provocate vieții, sănătătii sau bunurilor materiale în perioada lucrărilor de montare și construcție, în perioada de funcționare a garanției.
  • S-a produs distrugerea totală sau deteriorarea obiectului de construcție, ca urmare a unor defecte ascunse, deficiențe apărute în perioada lucrărilor de montare și construcție, însă depistate în perioada de funcționare a garanției.

 

Condiții de asigurare:

În momentul cînd cazul de asigurare a avut loc, Asigurantul primește despăgubirea de asigurareîn timp de 14 zile de la data semnării actului de asiguirare de către «Асоrd Grup» S.A:

  • La distrugerea totală a prejudiciului patrimonial ( obiectul de construcție) – în mărimea sumei de asigurare
  • La deteriorarea prejudiciului patrimonial (obiectul de construcție) – în mărimea valorii cheltuielilor suportate de asigurant pentru restabilirea prejudiciului patrimonial (obiect de construcție).
  • La asigurarea răspunderii – în valoarea daunelor cauzate vieții, sănătății sau prejudiciului terților, fără a depăși suma de asigurare.

 

Suma de asigurare:

Suma de asigurare se determină prin acordul părților (Asigurantul – «Асord Grup» S.A) în valoarea sumei stabilite a lucrărilor de montare și construcție, însă nu mai mult de costul de asigurare a proprietății.

Suma de asigurare în momentul asigurării răspunderii civile  în fața terților se stabilește prin acordul părților.

În perioada actionarii contractului de asigurare, asigurantul are dreptul , sa schimbe suma de asigurare, in limitele valorii asigurarii, perfectind aceasta schimbare in mod corespunzator.

Premia de asigurare:

Premia de asigurare depinde de conditiile de asigurare, alese de Asigurant, locația obiectului de construcție, condițiile protecției, durata contractului de asigurare, suma de asigurare. Premia de asigurare poate fi plătită în rate.