Ce faceţi

în caz de accident?
Sunați-ne imediat!

+373 (22) 26 44 44

cargoearthCompania dumneavoastră se ocupă cu importul bunurilor în Moldova?  Noi știm că livrarea cargo este un proces greu și riscant pentru proprietarul încărcăturii, deoarece în momentul transportării cargo, el este cel mai vulnerabil.

 

De obicei, responsabilitatea pentru siguranța livrării cargo o duce transportatorul.  Însa, cum dese ori se întimpla, transportatorul nu dispune de suma suficientă pentru recompensarea pierderii sau rambursarea banilor este problematică. Valoarea recompensării poate fi limitată la orice kg de cargo pierdut, ce nu poate acoperi valoarea sa reală.

 

Noi vă propunem asigurarea cargo:

 

  • Contra riscurilor de deteriorare sau distrugere la momentul transportării de orice mijloc de transport, în timpul incărcării sau descărcării, accidentului de circulație, dispariției totale, dezastrelor naturale, încendiilor sau exploziei, scurgerii de apă, eşuării, derăierii de pe sine etc.
  • Cu răspundere limitată: deteriorarea sau pierderea cargo din cauza incendiului, accident sau catastrofă a vehicolului auto, dezastre naturale,.
  • Fără răspundere pentru daune: se asigură doar distrugerea locului cargo ca urmare a accidentelor, catastrofelor și dezastrelor naturale.

 

De ce cu noi e mai profitabil?

 

  • Mod flexibil în determinarea riscurilor: este prevazută asigurarea cu grade variabile de responsabilitate, dumneavoastră puteți să includeți sau să excludeți condițiile adiționale, după dorința dumneavoastră.
  • Alegerea sumei de asigurare include toaăa valoarea cargo, valoarea transportării (încarcaturii), precum și profitul așteptat pînă la 10% din valoarea prețului cargo – ce va însemna o garanție completă împotriva pierderilor.
  • La fel practicăm și reducerea ratelor de asigurare pentru activitate rentabilă cu încărcări constante
  • Rambursari rapide, in decursul a 15 zile, in cazul de asigurare – ce inseamna minimizarea pierderilor și dezbararea de litigii cu transportatorul.
  • Încheierea contractului general, pentru transportarea cargo cu condiții convinabile, vă oferă economisire semnificativă a timpului și reducerea volumului de circulație a documentelor.
  • Noi întocmim documentele în cel mai scurt timp, și vă economisim timpul dumneavoastră.

 

Avem experiența în asigurările cargo, transportate cu mijloace de transport maritime, aerian și auto din Asia Centrală, Europa, Africa, China și Emiratele Arabe Unite.