Angajăm Specialist în domeniu IT

Thursday, 23 August 2018. Новости

Angajăm Specialist în domeniu IT

Cerinţe:
a) studii: superioare economice sau tehnice;
b) vechime minimum 2 ani in activitatea de specialitate;
c) cunoştinţe specifice: cunoaşterea domeniului asigurărilor, cunoaşterea normelor şi a ordinelor emise de CNPF, cunoaşterea normelor, a condiţiilor, a tehnicilor de subscriere de riscuri ale asigurătorului, cunoaşterea produselor de asigurare pe care compania le posedă, a tarifelor de primă aferente şi a produselor similare pe care celelalte companii concurente le subscriu, cunoștințe din domeniul economic şi financiar, cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională.

Aptitudini: abilităţi de comunicare, iniţiere şi întreţinere de relaţii interpersonale, de a fi o persoană diplomată şi vigilentă, de a lucra în condiţii de stres, capacitate de gândire strategică, de analiză şi sinteză superioară. Capacitatea de a lua decizii şi de a-şi asuma responsabilitatea lor.

Calităţi personale: orientare spre profit, spirit practic, încredere în sine, perseverenţă, activism, energie, fluenţă verbală, creativitate, interes pentru informarea/ajutorarea şi dezvoltarea altora, sociabilitate, tact, amabilitate.

Oferim condiţii confortabile în oficiu şi salariu motivant.

Aşteptăm CV-uri.

Contacte:

E-mail: Email
Telefon: 022-264444, 022-264404